Maatregelen Workbus in verband met het coronavirus

16 november 2020

Het zijn onrustige tijden en wij willen jullie op de hoogte houden hoe Workbus omgaat met de ingestelde maatregelen rondom het coronavirus.

Het welzijn van medewerkers op het hoofdkantoor, onze vestigingen, maar ook onze bezoekers, is onze hoogste prioriteit.

Wij nemen de richtlijnen van het RIVM zeer serieus en daarom werkt een heel groot gedeelte van onze medewerkers vanuit huis. Dat betekent ook dat alle vestigingen op dit moment gesloten zijn voor fysieke bezoeken. Al onze dienstverlening blijft doorgaan, echter volledig online. In feite verandert er hier niet zoveel, alleen doen onze teams dat nu vanaf huis. Ze staan je graag te woord en zijn gewoon bereikbaar via onze gebruikelijke nummers:

Apeldoorn: 055 303 2130
Bleiswijk: 010 310 6050
Groningen: 050 305 3940
Oudehaske: 0513 674 300
Purmerend: 0299 223 520
Roosendaal: 0165 745 660
Venlo: 077 399 8190

Sollicitaties
Je kunt gewoon solliciteren op de vacatures op onze website. Wij zullen je CV beoordelen, indien wij hier positief over zijn, zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Wij zullen je dan verder informeren over de sollicitatieprocedure.

Bel ons gerust met al je vragen, zorgen of vraagstukken. Wij helpen je graag!

Namens team Workbus wensen wij jou het allerbeste, let goed op jezelf en zorg goed voor elkaar!

#flattenthecurve

Gerelateerde berichten

4x goede redenen om buschauffeur te worden!

4x goede redenen om buschauffeur te worden!

In het openbaar vervoer, voor evenementen, treinstremmingen of voor meerdaagse ritten: we hebben buschauffeurs hard nodig. Zij zorgen ervoor dat jij snel en veilig van A naar B kunt reizen: of je nu naar je school, werk of belangrijke afspraak moet. Zonder...

Lees meer
Word buschauffeur bij Keolis!

Word buschauffeur bij Keolis!

Duizenden mensen stappen dagelijks op de bus. Of ze nu naar werk, school of een belangrijke afspraak reizen, ze zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Buschauffeurs in het openbaar vervoer hebben dan ook een verantwoordelijke taak, want zij dienen ervoor te zorgen...

Lees meer
Sollicitatiegesprek? Tips om jouw droombaan binnen te slepen!

Sollicitatiegesprek? Tips om jouw droombaan binnen te slepen!

Binnenkort is het zover… jij bent uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen bij het bedrijf waar jij heel graag voor wilt werken. Maar hoe bereid je jezelf hierop voor en wat is het wat je wél en juist niet moet doen en zeggen tijdens zo’n gesprek? Wij geven jou...

Lees meer