Word buschauffeur bij Keolis!

11 november 2021

Duizenden mensen stappen dagelijks op de bus. Of ze nu naar werk, school of een belangrijke afspraak reizen, ze zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Buschauffeurs in het openbaar vervoer hebben dan ook een verantwoordelijke taak, want zij dienen ervoor te zorgen dat passagiers veilig en tijdig van A naar B worden vervoerd. Heb jij een rijbewijs D op zak en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als buschauffeur? Dat komt goed uit, want wij zijn hard op zoek naar buschauffeurs in het openbaar vervoer. En dat is niet zomaar een baan, want je komt te werken bij één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland: Keolis!

Wat doe je als buschauffeur in het openbaar vervoer?

Maar hoe ziet een baan als buschauffeur in het openbaar vervoer er dan eigenlijk uit? Als buschauffeur OV is het jouw voornaamste taak om passagiers van A naar B te vervoeren. Dit doe je op een veilige, tijdige en comfortabele manier. Jij vindt het geen probleem om deze grote verantwoordelijkheid te dragen.

Naast het vervoeren van passagiers, is het ook aan jou om de bus schoon te houden, defecten en storingen te melden en om toe te zien op de orde en veiligheid in de bus. Als er onderweg iets gebeurt, of het nu met een passagier is of met de bus zelf, als buschauffeur weet je hoe je moet handelen in verschillende situaties.

Hoe ziet een werkdag als buschauffeur in het openbaar vervoer eruit?

Hoe een werkdag als buschauffeur bij Keolis eruitziet? Op z’n vroegst zal jouw dienst om 05:00 uur beginnen en de eindtijd van een dienst zal op z’n laatst rond 02:00 uur zijn. De werktijden in deze functie kunnen dus flink afwisselend zijn. Dagdiensten of nachtdiensten, fulltime of parttime: er zijn mogelijkheden genoeg.

Je gaat rijden op het modernste materieel van OV-land: een elektrische bus. Vind je lijnverkenning normaal gesproken lastig? Dat is in deze bus geen enkel probleem meer, want de elektrische bus waar je in gaat rijden is uitgerust met een goed navigatiesysteem. Hierdoor weet jij altijd precies hoe je de routes moet rijden: ontzettend makkelijk.

Waar kan ik aan het werk?

Wil je graag aan de slag als buschauffeur voor Keolis? In de volgende regio’s hebben wij genoeg werk: Apeldoorn, Amersfoort, Harderwijk, Deventer, Ede, Almelo en Zwolle.

Wil je alles op alles zetten om passagiers een glimlach op het gezicht te bezorgen? Wacht dan niet langer en meld jezelf aan voor deze leuke baan via: https://buschauffeur-openbaar-vervoer.workbus.nl/

Gerelateerde berichten

4x goede redenen om buschauffeur te worden!

4x goede redenen om buschauffeur te worden!

In het openbaar vervoer, voor evenementen, treinstremmingen of voor meerdaagse ritten: we hebben buschauffeurs hard nodig. Zij zorgen ervoor dat jij snel en veilig van A naar B kunt reizen: of je nu naar je school, werk of belangrijke afspraak moet. Zonder...

Lees meer
Sollicitatiegesprek? Tips om jouw droombaan binnen te slepen!

Sollicitatiegesprek? Tips om jouw droombaan binnen te slepen!

Binnenkort is het zover… jij bent uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen bij het bedrijf waar jij heel graag voor wilt werken. Maar hoe bereid je jezelf hierop voor en wat is het wat je wél en juist niet moet doen en zeggen tijdens zo’n gesprek? Wij geven jou...

Lees meer
Samenwerken met een uitzendbureau: dit zijn de voordelen!

Samenwerken met een uitzendbureau: dit zijn de voordelen!

Er bestaan veel vooroordelen over het samenwerken met een uitzendbureau. ‘Een uitzendbureau is duur en ik krijg niet de juiste mensen’ zijn enkele voorbeelden. Toch is niets minder waar. Zo kan een uitzendbureau u juist tijd, moeite én geld besparen. Nu hoor ik u...

Lees meer