Workbus wint opnieuw een FD Gazelle!

De FD Gazelle Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad en wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Workbus Dienstverlening ontvangt dit jaar wederom een award voor de groei die het de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Eerder ontving Workbus in 2009 en in 2016 deze award. Uiteraard is Workbus erg blij met deze waardering en draagt deze prijs met name op aan de vele chauffeurs en opdrachtgevers, van wie Workbus het vertrouwen krijgt om door te groeien.

DE AWARDS

Alle ondernemingen in Nederland die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. De uitreiking van deze prijzen vond plaats op 14 november jongstleden in Leiden, waar nóg negen prijzen werden uitgereikt. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

GROEI WORKBUS

De groei die Workbus heeft doorgemaakt is vooral te danken aan de filosofie van het bedrijf. Met 7 vestigingen in Nederland kan Workbus alle bedrijven in het Openbaar en Besloten vervoer, evenementenvervoer en de taximarkt goed bedienen. Door partnerships met vele touringcarbedrijven, concessiehouders in het OV en specialisten in het personenvervoer enerzijds én de vele vakmannen en -vrouwen in de gespecialiseerde flexpools anderzijds, slagen wij er in vraag en aanbod van gespecialiseerd personeel goed op elkaar af te stemmen.
Publicatiedatum: 24 oktober 2017