Banendag in Hoogeveen i.s.m. Lanting Reizen op 22 juni

Chauffeurs gezocht voor evenementen, treinstremmingen en internationale bestemmingen

Ben je in bezit van je D-Rijbewijs en wil je aan de slag als beroepschauffeur? Workbus organiseeert i.s.m. Lanting Reizen een Banendag in Hoogeveen, waarbij we graag chauffeurs aan het werk helpen, want er zijn veel vacatures te vervullen!

Speeddates

De Banendag van Lanting Reizen vindt plaats op vrijdag 22 juni in Hoogeveen vanaf 10.00 uur. De Banendag begint met een korte presentatie van Workbus en Lanting Reizen. Na de presentatie is er volop ruimte voor de speeddates met Workbus en Lanting Reizen. Tijdens deze korte speeddates wordt je CV doorgenomen en casussen besproken.

Rijtesten

Tijdens deze Banendag is er ook een gelegenheid voor een korte rijtest. Hiermee kun je jouw rijcapaciteiten laten zien. De rijtest kan ter plekke plaatsvinden of er wordt een afspraak gemaakt op de Workbus-vestiging bij jou in de buurt.

Klik hier om u aan te melden!


Ben je ge├»nteresseerd? Zodra je aanmelding is ontvangen, wordt er z.s.m. contact met jou opgenomen door Workbus. De deelname is uiteraard gratis! Voor vragen en meer informatie kan je altijd contact opnemen met de vestiging.

Workbus Groningen
groningen@workbus.nl
050--3053940

Publicatiedatum: 7 juni 2018