Gratis chauffeur worden? Kom naar verkeersschool van buuren op 18 april en 1 mei

Op donderdag 18 april en woensdag 1 mei, van 18.30 tot 21.30 uur, organiseren Worktrans en Workbus Uitzendbureau i.s.m. Verkeersschool Van Buuren twee informatieavonden, waarin wij alles vertellen over onze gratis beroepsopleidingen. Deze informatieavonden zijn voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als vrachtwagen- of buschauffeur. Klik hier en meld je nu aan!

*18 april = VOL. Meld je aan voor 1 mei!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Na ontvangst leggen wij en Verkeersschool van Buuren je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van vrachtwagen- en buschauffeur, de vele deelmarkten in de transport en het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast voer je met onze intercedenten en met onze opdrachtgever een persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons werkaanbod.

 Locatie 

 Verkeersschool Van Buuren 
 Boezemweg 57
 KG Pijnacker

 Opzet informatieavond    
 18.30 - 19.00  Ontvangst kandidaten  
 19.00 - 19.45  Presentaties  
 19.45 - 20.00   Pauze  
 20.00 - 21.00  Speeddates met Intercedent en Verkeersschool  
 21.30  Afsluiting VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?

Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als vrachtwagenchauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

AANMELDEN

Ben jij er bij op 18 april of op 1 mei? Meld je dan via deze link hieronder aan en geef je gewenste dag aan?

Klik hier om jezelf aan te melden!

Publicatiedatum: 2 april 2019