Informatieavond gratis opleidingen in Etten-Leur op 15 november

Op donderdag 15 november 2018 organiseert Workbus Uitzendbureau in samenwerking met BLOM Verkeersschool een informatieavond, waarbij we alles vertellen over de gratis opleiding tot buschauffeur en de baangarantie die daarbij hoort.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Na ontvangst leggen wij je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van bus- of touringcarchauffeur, de vele deelmarkten in de transport en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast voer je met onze intercedenten en met onze opdrachtgever een persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons werkaanbod.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?
Iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als bus- of touringcarchauffeur of buschauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

AANMELDEN
Wil je er bij zijn op 15 november en snel starten met onze opleiding? Klik hier en meld je aan!

De informatieavond vindt plaats in Etten-Leur (NB).
Locatie: Handelsweg 11, 4879 AJ Etten-Leur
Tijd: 18.30 - 21.00 uur

Wil je meer informatie over deze dag? Bel ons op nummer 0165 745 660 of stuur een bericht via WhatsApp op het nummer: 097012400241. Kijk voor meer informatie over Verkeersschool Blom op hun website: www.verkeersschoolblom.nl.

Publicatiedatum: 15 oktober 2018