Informatiedag Pouw Vervoer op 19 november

- Dit evenement is reeds geweest -

Op maandag 19 november 2018 organiseert Workbus Uitzendbureau in samenwerking met Pouw Vervoer in Vianen een informatiedag, waarbij we alles vertellen over onze gratis opleiding tot bus- of touringcarchauffeur en de baangarantie die daarbij hoort. Deze dag is voor iedereen die zijn of haar carrière wilt voortzetten als bus- of touringcarchauffeur/chauffeuse. Wie voldoet aan een aantal vereisten, kan in aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

Wie is Pouw Vervoer?
Pouw Vervoer is een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer. Bij Pouw Vervoer kun je elk type bus huren voor alle soorten busvervoer binnen en buiten Nederland.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Na ontvangst leggen wij je in een presentatie uit hoe het sollicitatie- en opleidingstraject eruit ziet. Er wordt verteld over het vak van bus- en touringcarchauffeur, de vele deelmarkten in het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Daarnaast voer je met onze intercedenten en met onze opdrachtgever een persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons werkaanbod.

De informatieavond vindt plaats in Vianen (UT).
Locatie: Hagenweg 3, 4131 LX Vianen
Tijd: 09.00 uur

Wacht niet langer en meld je aan!
Wees erbij op 19 november en start snel met onze opleiding! Vooraf aanmelden is wel gewenst.

Klik op deze link meld je aan!

Publicatiedatum: 26 oktober 2018