Informatiedag voor gratis chauffeursopleiding in Purmerend op 23 oktober

Op dinsdag 23 oktober, organiseert Workbus in samenwerking met HTM een informatiedag in Purmerend voor iedereen die geïnteresseerd is in een gratis chauffeursopleiding voor het D-rijbewijs. We vertellen je alles over de gratis opleiding tot buschauffeur en de baangarantie die daarbij hoort.

Wie is HTM:
HTM is hét openbaar vervoerbedrijf. Zij vervoeren mensen veilig, betrouwbaar, comfortabel en efficiënt naar hun bestemming. Daarnaast focussen zij zich op de reiziger, maar houden goed rekening met hun werknemers, de omgeving en de samenleving.

Werken voor HTM via Workbus:
Wil jij als buschauffeur rijden tussen de vliegtuigen van Schiphol? Dat kan! Je zal ingezet worden voor het rijden van passagiers naar het vliegtuig en de gate toe. Dit is een baan voor langere tijd! Om je voor te bereiden voor de functie, krijg je een 6 daagse cursus op het platform.

Tijdens de informatiedag krijg je alle ins en outs over de vereisten te horen, hoe het werk van een buschauffeur/platformchauffeur eruit ziet en uitleg over de opleiding en de baangarantie. In de vorm van speeddates zullen er gesprekken worden gehouden met Workbus, met onze afdeling opleidingen en met HTM.

*Belangrijk: Geef je voorkeurstijd aan bij het aanmeldformulier onder het kopje toelichting/opmerkingen.

Middagsessie: 13.30 tot 17.00 uur.
Avondsessie: 19.00 tot 21.30 uur.

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Wil je meer informatie? Bel dan naar 0299-410016. De informatiedag wordt gehouden aan de Cantekoogweg 15, 1442 LG in Purmerend.

Publicatiedatum: 15 oktober 2018