Informatiedag voorde gratis touringcaropleiding in Herveld op 9 november

- Dit evenement is reeds geweest -

Op vrijdag 9 november 2018 organiseert Betuwe Express uit Herveld, in samenwerking met het Werkgeverservicepunt Midden-Gelderland en het opleidingsinstituut Work Academie, een informatiedag, waarbij alles wordt verteld over het werk als touringcarchauffeur bij Betuwe Express en De Jong Tours (uit Ridderkerk, onderdeel van Betuwe Express), de gratis opleiding tot touringcarchauffeur en de baangarantie die Betuwe Express daarbij aanbiedt.

Ben je al chauffeur en heb je het D-rijbewijs al?
Ben je al in het bezit van je D-rijbewijs en wil je per direct aan de slag? Of mis je alleen nog Code 95 of een digitale bestuurderskaart? Meld je dan aan via deze link en wij nemen direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Betuwe Express
Betuwe Express is de vervoerspecialist voor dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen en vervoert passagiers voor een dagje uit, een musicalbezoek of een groepsreis. Vervoerder De Jong Tours is onderdeel van Betuwe Express en opereert vanuit Ridderkerk (Zuid-Holland).

Informatief programma in een dagdeel
Tijdens de informatiedag word je in een dagdeel ('s ochtends of 's middags) alles verteld over het werk als touringcarchauffeur, de opleiding, de vereisten en de baangarantie. Na de presentatie werk je een aantal cases uit en ga je een persoonlijk gesprek aan met de opleider en de mensen van Betuwe Express. Daarna krijg je een rondleiding bij Betuwe Express en kan je zelf nog een stukje rijden in een touringcar.

Ben jij onze nieuwe collega?
De informatiedag is voor iedereen die zijn of haar loopbaan wil voortzetten als touringcarchauffeur. Maar om de gratis chauffeursopleiding te kunnen volgen en om als touringcarchauffeur je werk goed te kunnen doen, worden er wel eisen gesteld:

  • Je bent in het bezit van het B-rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je hebt een flexibele instelling: je kunt alle (en meerdere) dagen van de week ingezet worden;
  • Je bent servicegericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zelfredzaam en stressbestendig/rustig en hebt een 'hands on' mentaliteit;
  • Je vindt het leuk om met groepen reizigers te werken.

Meld je aan: deelname is gratis!

Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel vereist. We plannen jouw aanwezigheid in en daarvan ontvang je tijdig een bevestiging.Heb je nog vragen? Bel 0299-410016 of mail naar info@workacademie.nl. Graag tot ziens op 9 november in Herveld.

Publicatiedatum: 15 oktober 2018