Opstapdag in Hoogeveen i.s.m. Lanting Reizen op 30 april

Ben je in bezit van je D-rijbewijs en wil je aan de slag als Touringcarchauffeur? Workbus Uitzendbureau organiseeert op 30 april i.s.m. Lanting Reizen een opstapdag in Hoogeveen. Toon op de opstapdag je rij-skills en wellicht ga jij meteen aan de slag! Heb je wel je D-rijbewijs, maar nog geen geldige Code 95, chaufeurskaart of medische keuring? Geen probleem, wij regelen het voor jou! 

SPEEDDATES

De opstapdag van Lanting Reizen vindt plaats op dinsdag 30 april in Hoogeveen vanaf 10.00 uur. De opstapdag begint met een korte presentatie van Workbus en Lanting Reizen. Na de presentatie is er volop ruimte voor de speeddates met Lanting Reizen. Tijdens deze korte speeddates wordt je CV doorgenomen en casussen besproken.

RIJTESTEN

Tijdens deze opstapdag is er ook een gelegenheid voor een korte rijtest. Hiermee kunnen de kandidaten hun rijcapaciteiten laten zien. De rijtest kan ter plekke plaatsvinden of er wordt een afspraak gemaakt op de Workbus-vestiging bij jou in de buurt.

AANMELDEN

Ben je geïnteresseerd? Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via deze link. Zodra je aanmelding ontvangen is, wordt er z.s.m. contact met jouw opgenomen.

Voor vragen en meer informatie kan je altijd contact opnemen met de vestiging.

Workbus Groningen
Joyce, Svenja, Francesca, Wijnand, Erwin en Stefan
Telefoon: 050 305 3940 | E-mail: groningen@workbus.nl


Publicatiedatum: 12 april 2019