Opstapdag in Vianen op 28 mei

Ben je in bezit van je D-rijbewijs en wil je aan de slag als OV- of touringcarchauffeur? Workbus Uitzendbureau organiseert op 28 mei een opstapdag in Vianen. Ga een gesprek aan met één van onze intercedenten en wellicht ga jij meteen aan de slag! Heb je wel je D-rijbewijs, maar nog geen geldige Code 95, chauffeurskaart, medische keuring of heb je behoefte aan een opfriscursus? Geen probleem, wij betalen en regelen het voor jou! 

AANMELDEN kan via deze link

MEET & GREET MET WORKBUS INTERCEDENT

De opstapdag van Workbus Uitzendbureau vindt plaats op dinsdag 28 mei in Vianen. De planning ziet er als volgt uit:
  1. Korte presentatie
  2. Speeddate met intercedent (doornemen van je CV en er wordt gekeken óf jij direct aan de slag kunt).
  3. Korte rijtest (laat je rijvaardigheden zien tijdens deze korte rijtest).
  4. Afsluiting

Wat mogen wij jouw aanbieden:

  • Code 95 cursus(sen)
  • Chauffeurskaart
  • Medische Verklaring
  • Opfriscursus(sen)

RIJTESTEN

Tijdens deze opstapdag is er ook een gelegenheid voor een korte rijtest. Hiermee kunnen de kandidaten hun rijcapaciteiten laten zien. De rijtest kan ter plekke plaatsvinden of er wordt een afspraak gemaakt op de Workbus-vestiging bij jou in de buurt.

Ben je geïnteresseerd? Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via deze link. Zodra je aanmelding ontvangen is, wordt er z.s.m. contact met jouw opgenomen.

TIJDSTIP & LOCATIE

Locatie | Hagenweg 3C | 4131 LX Vianen

Workbus is op 28 mei aanwezig van 09.00 uur t/m 15.00 uur op de locatie in Vianen. Waarom zitten wij in Vianen? Wij willen de mensen in Midden-Nederland de kans aanbieden om via direct en persoonlijk contact in aanraking te komen met Workbus Uitzendbureau en om via ons aan de slag te gaan! Aanmelden is wel vereist en geef in het formulier aan, welk tijdstip voor jouw het best uitkomt.

Voor vragen en meer informatie kan je altijd contact opnemen met één van onze collega's: 06 462 64 605Workbus Uitzendbureau

Publicatiedatum: 26 april 2019