Cover

Workbus organiseert een landelijke open dag

Op zaterdag 26 mei, van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert Workbus op iedere vestiging een landelijke Open Dag. Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in WERK, een GRATIS CHAUFFEURSOPLEIDING (C, CE en/of D-rijbewijs) of Code 95.

Wat bieden wij tijdens deze Open Dag?
Tijdens deze dag vertellen wij je alles over Workbus, onze vacatures, het werk bij onze opdrachtgevers, de gratis beroepsopleiding en het opleidingstraject. Wij gaan graag met jou in gesprek over alle werk- en opleidingsmogelijkheden (C, CE en/of D rijbewijs en Code 95).

Zie hier een greep uit ons werkaanbod:
Touringcarchauffeur Europa | Gelderland
Touringcarchauffeur Salland/Twente | Overijssel
Buschauffeur OV | Noord-Holland
Chauffeur servicelijnen | Noord-Brabant
Buschauffeur OV + Regionale lijnen | Limburg
Touringcarchauffeur Internationaal  | Groningen

Bekijk het volledige vacature-overzicht op onze website

Heb jij affiniteit met het personenvervoer? Ben je beschikbaar en flexibel en ben je in het bezit van minimaal het B-rijbewijs? Dan nodigen wij je van harte uit om te komen. Ben je al in het bezit van je C, CE en/of D-rijbewijs, maar mis je de Code 95? Dan kun je ook bij ons terecht om jouw Code 95 kosteloos te halen. Heb je al iets staan op deze datum? Geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen voor al jouw vragen en/of opmerkingen.

De vestigingen die de Open Dag organiseren zijn: Workbus Purmerend, Oudehaske, Roosendaal, Pijnacker, Apeldoorn, Venlo en Groningen


Ben je benieuwd? Klik hier en meld je aan voor de Open Dag!

Tot 26 mei!

Het Team van Workbus