Mijn profiel
Log in op de website

Let op: ben je al bekend bij ons? Vanwege onze nieuwe website is je wachtwoord vernieuwd. Gebruik de "wachtwoord vergeten" link om je nieuwe wachtwoord op te vragen.

Log inWachtwoord vergeten?
Cover

Gedragscode: Meldings- en Klokkenluidersregeling

Worktrans Uitzendgroep wil een betrouwbare organisatie zijn en blijven. Dat volgt ook uit onze Meldings- en Klokkenluidersregeling. Desondanks kunnen zich zakelijke misstanden of incidenten voordoen.

De Meldings- en Klokkenluidersregeling heeft tot doel om (vermoedens van) zakelijke misstanden of incidenten veilig binnen de organisatie van Worktrans Uitzendgroep aan de orde te kunnen stellen en op adequate wijze te behandelen, zodat tijdig passende maatregelen kunnen worden genomen. Op deze manier kan deze regeling bijdragen aan de bestaande praktijk om ethisch handelen te bevorderen, kwaliteit te verbeteren en misstanden of incidenten te voorkomen en tegen te gaan.

De regeling geldt voor medewerkers van Worktrans Uitzendgroep, maar ook voor een derde die door zijn of haar werkzaamheden in aanraking is gekomen met de organisatie en een vermoeden hebben van een overtreding binnen de organisatie van de werkgever. De melding kan bij een leidinggevende of bij de vertrouwenspersoon gedaan worden.