Cover

Wij zoeken evenementen chauffeurs!

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de grootste evenementen van Nederland? Voor onze gerenommeerde opdrachtgevers zijn wij voor het evenementenseizoen 2018 op zoek naar enthousiaste buschauffeurs die voornamelijk in het weekend willen rijden voor diverse evenementen zoals ''de Libelle Zomerweek'', ''Koningsdag'', "Mysteryland'' en ga zo maar door. Al met al een drukke periode (van mei t/m eind september), maar vooral een hele leuke uitdaging. 

Als evenementenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van bezoekers voor Nederlands grootste evenementen. Voor elk evenement ontvang je duidelijke informatie en instructies van één van onze intercedenten, zoals de route, aanspreekpunten en de ritopdracht. Wanneer je aankomt bij de standplaats van de opdrachtgever ontmoet je je collega's en vertrekken jullie gezamenlijk in colonne naar het aangegeven startpunt voor het evenement. Er wordt van je verwacht dat je op een rustige en nette manier met de passagiers communiceert; jij bent tenslotte hét servicepunt van de passagiers. Je bent verantwoordelijk voor de gasten en voor een goede en prettige reis richting het evenement. Na afloop van het evenement, meld je je af bij de aangewezen persoon op locatie en bij zijn akkoord mag je terugrijden naar de stalling. Houd wel rekening met de rij- en rusttijden, waardoor de veiligheid van de passagiers bewaakt wordt. Bij terugkomst op de standplaats zorg je dat de bus in goede conditie wordt achterlaten, zodat deze weer per direct beschikbaar is voor de volgende rit. 

Enkele vragen die je kunt verwachten tijdens de ritten zijn: Tot hoe laat rijden de bussen terug?, Moeten we op dezelfde plaats instappen als waar we uitstappen?, Om de hoeveel tijd rijdt er een bus?, Zit ik in de goede bus?, Hoe laat komen we aan op het station?

Wij maken gebruik van een flexpool, zodat je altijd ingezet kan worden voor werk. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig?
Neem gerust contact op met de vestiging bij jou in de buurt of ga direct naar de vacature!  

Meer weten?
Gabriëlle Eigenhuis Intercedent Vestiging: Purmerend