Gratis chauffeur worden? Kom dan naar de informatiedag in Purmerend op 6 april

''Het is mijn droom om buschauffeur te worden!" Spreekt dit je aan? Kom dan naar onze informatiemiddag op zaterdag 6 april. Het maakt niet uit of je dit al wist sinds je kind was of pas sinds afgelopen vrijdag toen je een wedstrijd keek met vrienden. Wij helpen je graag deze droom waar te maken. Interesse in een gratis opleiding met baangarantie? Lees dan snel verder.

We hoeven jou vast niet te vertellen dat het werk van een buschauffeur ontzettend afwisselend en goed te combineren met privé is! Dankzij afwijkende werktijden kun jij in de ochtend sporten wanneer het rustig is en is het geen probleem wanneer de oppas een keer niet kan; jij werkt namelijk wisselende diensten. Misschien vervoer jij binnenkort feestgangers van en naar een Dance event of kijk je, je ogen uit op Schiphol terwijl je reizigers vervoert!Tijdens het werk begroet jij iedereen die binnenkomt, jij bent daarmee hét visitekaartje van het bedrijf. Je maakt een gezellig praatje en schaaft misschien je buitenlandse talen bij. Een dag is voor jou geslaagd wanneer jij alle reizigers veilig en op tijd op hun bestemming hebt kunnen brengen. 

Wil jij gratis je D-rijbewijs behalen?
Via ons kun je gratis een opleiding volgen voor het behalen van rijbewijs D. Nadat je deze succesvol hebt afgerond kun je via Workbus Uitzendbureau bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag.Heb je nog twijfels of wil je graag eerst kennismaken? Dat kan op zaterdag 6 april in Purmerend! 

Onze informatiemiddagen zijn laagdrempelig en klein, zodat wij iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Tijdens de middag geven wij een presentatie zodat jij een beter beeld krijgt van het werk van een buschauffeur en de opleiding. Ook kun je speeddaten met onze gespecialiseerde intercedenten, zo weet je meteen wat wij voor je kunnen betekenen.

Start presentatie: 14.00 uur
Locatie: Cantekoogweg 15 | 1442 LG | Purmerend

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je direct aan voor de opleiding of kom gezellig een bakkie doen op de informatiemiddag! We zien je graag op 6 april bij onze vestiging in Purmerend.