VESTIGING APELDOORN

Vacatures voor buschauffeurs

T. 055 303 2130

Adres

Stadhoudersmolenweg 70a
7317 AW Apeldoorn
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    055 303 2130 24 uursnr. 055 303 2139 WhatsApp 0970 1240 0241

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Apeldoorn

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom de gezellige stad Apeldoorn? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Apeldoorn werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Apeldoorn?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard kun je niet alleen in Apeldoorn zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Deventer, Arnhem of Harderwijk. Zie jij jezelf dus al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Apeldoorn. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Apeldoorn hebben allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Apeldoorn

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Apeldoorn? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Apeldoorn

Peter Mentzij

Peter Mentzij

Vestigingsmanager

055 303 2135

Eelco Koster

Eelco Koster

Intercedent

055 303 2136

Renate Idzenga

Renate Idzenga

Intercedent

055 303 2133

Don Philipi

Don Philipi

Intercedent

055 303 2134

Ben jij klaar om snel weer aan de slag te gaan?

Solliciteer dan op een vacature of schrijf je in!

Het duurt maar een paar minuten.