Carrière bij Worktrans Uitzendgroep

Kom werken in een dynamische omgeving van transport, logistiek en personenvervoer

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vraag en aanbod bij elkaar brengen in de wereld van transport, logistiek en personenvervoer: daar houdt Worktrans Uitzendgroep zich mee bezig. Wij zijn de holding van Worktrans Uitzendbureau, Workbus Uitzendbureau en Work Academie.

Wij krijgen er een kick van om mensen te voorzien van een leuke baan en werken er iedere dag dan ook keihard voor om dat voor elkaar te krijgen. Dit doen wij met een hecht team van maar liefst 65 mensen, verdeeld over zeven vestigingen, ons hoofdkantoor en opleidingsinstituut.

Al meer dan 20 jaar doen wij er alles aan om elke keer weer de gouden match te vinden tussen uitzendkracht en opdrachtgever. Wij bieden persoonlijke begeleiding en staan bovendien dag en nacht voor hen klaar. Bij onze organisatie staan de volgende kernwaarden centraal: sociaal, betrokken en ondernemend.

Kun je jezelf hier helemaal in vinden en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Word dan ook onderdeel van het team van Worktrans Uitzendgroep!

Vestiging Workbus Purmerend

Sociaal en betrokken

Informele organisatie

Persoonlijke ontwikkeling

Workbus Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Group, de holding van Worktrans-, Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling. Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Workbus is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het personenvervoer.

Work Taxi is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het taxi vervoer.

Worktrans is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten in de sectoren transport en logistiek. 

Work Academie biedt nascholing code 95 en gratis opleidingen voor het C, CE en D rijbewijs aan.

Lijkt het je leuk om voor ons te werken?

Bekijk dan ons aanbod interne vacatures en kijk of er iets voor je bij zit. Geen geschikte vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie in.