Cover

Specialist in personenvervoer

Workbus Uitzendbureau is gespecialiseerd in vacatures voor personenvervoer. Vanuit Apeldoorn, Oudehaske, Bleiswijk, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Groningen gaan dagelijks veel chauffeurs op pad. Niet alleen de chauffeurs zijn specialisten, ook de intercedenten hebben ervaring op het gebied van personenvervoer.

Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. Workbus Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Uitzendgroep, de holding van Worktrans en Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling (zzp bemiddeling).

Missie en ambitie

Workbus Uitzendgroep helpt bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij de vraag naar en het aanbod van goed personeel snel en goed op elkaar afstemmen. Wij werken continue aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd (24/7) bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.