Mijn profiel
Log in op de website

Let op: ben je al bekend bij ons? Vanwege onze nieuwe website is je wachtwoord vernieuwd. Gebruik de "wachtwoord vergeten" link om je nieuwe wachtwoord op te vragen.

Log inWachtwoord vergeten?
Cover

Specialist in personenvervoer

Workbus Uitzendbureau is gespecialiseerd in vacatures voor personenvervoer. Vanuit Apeldoorn, Oudehaske, Pijnacker, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Zuidbroek gaan dagelijks veel chauffeurs op pad. Niet alleen de chauffeurs zijn specialisten, ook de intercedenten hebben ervaring op het gebied van personenvervoer.

Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. Workbus Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Uitzendgroep, de holding van Worktrans en Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling (zzp bemiddeling).

Missie en ambitie

Workbus Uitzendgroep helpt bedrijven hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij de vraag naar en het aanbod van goed personeel snel en goed op elkaar afstemmen. Wij werken continue aan een optimale dienstverlening. Zo zijn we altijd (24/7) bereikbaar, willen we duidelijk en transparant zijn en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.