Cover

Gratis beroepsopleiding volgen én de garantie van een baan? Dat kan.

Als jij je droombaan in het personenvervoer zoekt, willen wij jou graag de kans geven om beroepschauffeur te worden. Hieronder vertellen we kort hoe het werkt.

HOE WERKT HET?

Wanneer je solliciteert op de vacature (onder dit bericht), volgt er een email met daarin een bijgevoegde link voor het intakeformulier. Daarin vragen we een aantal zaken die belangrijk zijn om goed aan de opleiding te kunnen starten. Bijvoorbeeld of je het B-rijbewijs hebt, of je eigen vervoer hebt, etc.

Daarna nodigen wij je uit voor een gesprek op de vestiging bij jou in de buurt. Tijdens deze kennismaking zullen we je het opleidingstraject presenteren en kun je vast kennismaken met het werk bij onze opdrachtgevers en willen we van jou ook weten wat jouw wensen zijn met betrekking tot het het vak van beroepschauffeur, zodat we ook een passende baan voor je kunnen vinden. Je hoeft dus niet zelf naar een passende baan te zoeken, dat doen wij voor je.Voordat je kunt starten met de opleiding D bij jou in de buurt, vind er nog een laatste gesprek plaats om alle ins en outs met betrekking tot de opleiding door te nemen. En dan kan je starten!

Het opleidingstraject duurt gemiddeld 4 tot 5 maanden en daarna kun je aan het werk. Het kan dus snel gaan!

WAT WORDT VAN MIJ VERWACHT?

De kandidaten die wij zoeken voor de opleiding D-rijbewijs zijn in het bezit van rijbewijs B. Om de opleiding in 4 a 5 maanden te kunnen afronden, is het wel noodzakelijk dat je fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar bent. Als (toekomstig) chauffeur werk je immers vaak onregelmatig en dus ook in de weekenden. Ervaring in het personenvervoer is een voordeel, want je weet dan al een beetje hoe het er aan toe kan gaan.

SOLLICITEER NU OP DE VACATURE IN JOUW REGIO!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of direct solliciteren? Solliciteer dan nu op de vacature van 'gratis buschauffeur worden' en wij nemen dan contact met jou op. Je mag ons ook bellen natuurlijk: 0299-410016.
Opleidingsplaatsen
Meer weten?
Patricia Freek Opleidingscoördinator Vestiging: Work Academie
GRATIS CHAUFFEUR WORDEN IN 6 STAPPEN!
Informatiedag voor gratis chauffeursopleiding in Tiel
Ja, ik wil buschauffeur worden!
Nee, ik wil vrachtwagen- chauffeur worden!