Cover

Waarom kiezen voor Workbus?

Wij zijn er trots op dat veel personenvervoerbedrijven in heel Nederland ons hebben gekozen als hun partner voor hun personeelsvraagstuk. Volgens onze opdrachtgevers onderscheiden wij ons op onderstaande punten.

Specialisatie

Al onze intercedenten hebben een achtergrond in de wereld van het personenvervoer. Ze (her)kennen de vraag van opdrachtgevers als geen ander. Iedereen wordt continu bijgeschoold, zodat de soms complexe wet- en regelgeving goed wordt toegepast.

Zekerheid

U kunt volledig op ons vertrouwen. Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, hebben een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg en een verklaring WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid). We zijn ook opgenomen in het register Normering Arbeid en aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Snelheid

Wij zijn heel goed in 'ad hoc'. Ook na kantoortijd draait onze dienstverlening door. Met onze 24-uursservice krijgt u altijd een intercedent aan de lijn die voor u aan de slag gaat. Ook 's nachts.

Complete ontzorging

Wij bieden een dienstenpakket aan met uitzenden, payroll, outplacement, werving en selectie en HRM ondersteuning. Wij nemen u het personeelswerk uit handen, zodat u zich kunt richten op 'vervoeren'.

Landelijke dekking

Met 7 vestigingen in Nederland en een grote database en gespecialiseerde flexpools kunnen we de meest complexe opdrachten invullen. Indien nodig zetten we een van onze 'flexhuizen' in of zoeken we woonruimte in de directe omgeving en leiden we specifiek op naar de wensen van de klant.

Online urenregistratie

Uren online registreren en automatisch verwerken? Dat kan in ons online (fact)urenportaal. Heeft u werknemers op uitzendbasis of via payroll? Ook dat kunnen we online voor u verwerken.


Bart Jansen aan het woordTCR uit Duiven werkt graag samen met Workbus. Bart legt graag uit waarom dat zo is.