Cover

Ga aan de slag als evenementenchauffeur

Het evenementenseizoen staat weer voor de deur! En dat betekent… veel werk voor buschauffeurs! Wij zoeken chauffeurs die snel aan de slag willen en dus een waardevolle bijdrage willen leveren aan de grootste evenementen en treinstremmingen van Nederland. Als chauffeur personenvervoer kun je ingezet worden tijdens concerten, festivals, treinstremmingen en andere evenementen. 

Jouw interesse kenbaar maken, hoe werkt dat?
  • Ja, ik sta ingeschreven bij Workbus | Log in op "My Checks" en bekijk welk evenement beschikbaar is óf neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.
  • Nee, ik sta nog niet ingeschreven bij Workbus | Klik hier en meld je direct aan!
  • OF GRATIS je D-rijbewijs halen met een baangarantie? | Klik hier en ga naar gratisbuschauffeurworden.nl

    *Kan je een bepaald weekend niet? Geen probleem! Wij zijn constant opzoek naar chauffeurs voor het evenementenseizoen 2019 die voornamelijk in het weekend willen rijden voor diverse evenementen. Al met al een drukke periode (van april t/m eind september), maar vooral een hele leuke uitdaging. Zie hieronder een greep uit de evenementen: 

 Dekmantel 

 1 augustus t/m 4 augustus 
 Dance Valley  10 augustus
 Loveland 10 augustus 
 Dutch Valley  11 augustus 
 Mysteryland   23 augustus t/m 26 augustus 
 Dam tot Damloop 21 september t/m 22 september  


HOE ZIET EEN DAG ERUIT VAN EEN EVENEMENTENCHAUFFEUR?

Als evenementenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van bezoekers voor Nederlands grootste evenementen. Voor elk evenement ontvang je duidelijke informatie en instructies van één van onze intercedenten, zoals de route, aanspreekpunten en de ritopdracht. Wanneer je aankomt bij de standplaats van de opdrachtgever ontmoet je je collega's en vertrekken jullie gezamenlijk in colonne naar het aangegeven startpunt voor het evenement. Er wordt van je verwacht dat je op een rustige en nette manier met de passagiers communiceert; jij bent tenslotte hét servicepunt van de passagiers. Je bent verantwoordelijk voor de gasten en voor een goede en prettige reis richting het evenement. Na afloop van het evenement, meld je je af bij de aangewezen persoon op locatie en bij zijn akkoord mag je terugrijden naar de stalling. Houd wel rekening met de rij- en rusttijden, waardoor de veiligheid van de passagiers bewaakt wordt. Bij terugkomst op de standplaats zorg je dat de bus in goede conditie wordt achterlaten, zodat deze weer per direct beschikbaar is voor de volgende rit.

Enkele vragen die je kunt verwachten tijdens de ritten zijn: Tot hoe laat rijden de bussen terug?, Moeten we op dezelfde plaats instappen als waar we uitstappen?, Om de hoeveel tijd rijdt er een bus?, Zit ik in de goede bus?, Hoe laat komen we aan op het station?

Wij maken gebruik van een flexpool, zodat je altijd ingezet kan worden voor werk. Wil jij je passagiers een prettige en veilig reis bezorgen naar de grootste evenementen in Nederland? 

Heb je vragen? Neem gerust contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Hoe ziet een dag eruit van een evenementenchauffeur?