Cover

Worktrans Uitzendgroep

Worktrans Uitzendgroep is de holding van Worktrans Uitzendbureau, Workbus Uitzendbureau, Worktrans Bemiddeling en Work Academie. De directie wordt gevormd door Philip Jonk (algemeen directeur) en Ger Been (financieel directeur).

Workbus Uitzendbureau heeft zeven filialen in Nederland. Vanuit Apeldoorn, Oudehaske, Pijnacker, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Zuidbroek gaan dagelijks grote aantallen bus- en touringcarchauffeurs op pad. Niet alleen de chauffeurs zijn specialisten, ook de intercedenten hebben ervaring in de wereld van personenvervoer. Met hun kennis en ervaring weten zij altijd de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op met één van onze vestigingen.

Sinds 1998

In 1998 besloten Philip en Wim Jonk samen een uitzendbureau voor transport en logistiek te starten. Ze kregen het chauffeursvak en ondernemen letterlijk van huis uit mee. Vader Jonk runde een fouragehandel (hooi en stro) en een klein transportbedrijf. De broers leerden al op jonge leeftijd een vrachtwagen te besturen en werkten na hun opleiding als transportplanner en invalchauffeur. Toen het alleenrecht op het uitzenden van vrachtwagenchauffeurs van de GPdW eind 1997 op de helling ging, besloten ze voor zichzelf te beginnen. Overdag acquisitie en plannen, ’s nachts nog een nachtrit meepakken. Al snel richtten zij zich fulltime op het uitzendbureau.

Werken bij Worktrans Uitzendgroep? 

Enthousiast geworden over onze organisatie, klik hier of klik op de button voor onze interne vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen?! Stuur dan jouw open sollicitatie naar sollicitaties@worktransuitzendgroep.nl.