VESTIGING PURMEREND

Vacatures voor buschauffeurs

T. 0299 405 730

Adres

Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    0299 405 730
24 uursnr. 0299 405 739
WhatsApp 0970 1160 1434

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Purmerend

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom de gezellige stad Purmerend? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Purmerend werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Purmerend

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard kun je niet alleen in Purmerend zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Den Helder, Amsterdam of Alkmaar. Zie jij jezelf al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Purmerend. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit, dus doen wij er alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Purmerend hebben allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Purmerend

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Purmerend? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Purmerend

Glenn Weggelaar

Glenn Weggelaar

Intercedent

0299 405 735

Sjef van Iersel

Sjef van Iersel

Intercedent

0299 405 736

Roeland Welling

Roeland Welling

Intercedent

0299 405 734

Ellen Jonkhoff

Ellen Jonkhoff

Intercedent

0299 405 732

Kimberly Smit

Kimberly Smit

Intercedent

0299 405 733

Vacatures vestiging Purmerend

Er zijn momenteel geen vacatures.

Ben jij klaar om snel weer aan de slag te gaan?

Solliciteer dan op een vacature of schrijf je in!

Het duurt maar een paar minuten.