WORKBUS UITZENDBUREAU VENLO

Vacatures voor buschauffeurs

T. 077 399 8190

Adres

Jan van Riebeeckweg 13
5928 LG Venlo
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    077 399 8190
24 uursnr. 077 399 8199
WhatsApp 0970 1160 0987

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Venlo

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom de gezellige stad Venlo? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Venlo werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Venlo?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard hebben we niet alleen vacatures in Venlo zelf, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Nijmegen, Eindhoven of Maastricht. Kortom: je hebt hierbij dus genoeg mogelijkheden. Zie jij jezelf dus al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Venlo. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures in Venlo voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben. 

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit. Daarom doen wij er ook  alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Venlo hebben daarnaast allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan dus 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Venlo

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Venlo? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Venlo

Mohamed Ghanane

Mohamed Ghanane

Vestigingsmanager

077 3998 195

Guido Derks

Guido Derks

Senior intercedent

077 3998 192

Fatima Moukadam

Fatima Moukadam

Intercedent

077 3998 194

Herman Amendt

Herman Amendt

Intercedent

077 3998 191

Vacatures vestiging Limburg

Er zijn momenteel geen vacatures.

Ben jij klaar om snel weer aan de slag te gaan?

Solliciteer dan op een vacature of schrijf je in!

Het duurt maar een paar minuten.