Workbus als betrouwbare partner

Wij leveren buschauffeurs zodat uw wagenpark niet stil staat.

Waarom Workbus als partner?

De handen uit de mouwen steken, dat is wat wij voor onze opdrachtgevers doen. Hoewel je het misschien niet verwacht, heeft samenwerken met een uitzendbureau meerdere voordelen. Het kan je namelijk tijd, moeite, risico’s én geld besparen.

Waar personenvervoer jullie core business is, is het inzetten van vakmensen onze specialiteit. Dus waarom niet samen de uitdaging aangaan?

Evenementenchauffeur

Wat kan Workbus betekenen voor jou als opdrachtgever?

Uitzendkrachten zijn duur en niet goed genoeg. Dat is wat veel opdrachtgevers vaak denken als ze het hebben over een uitzendbureau. Echter is niets minder waar. Ten eerste kan een uitzendbureau je juist geld besparen. Daarnaast kan samenwerken met een gespecialiseerd uitzendbureau sneller leiden tot de gouden match.

 

Bedenk maar eens hoeveel tijd het kost om zelf de juiste persoon te vinden voor de vacature. het maken van een vacature, het selectieproces, het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes, het uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken: al met al ben je hier een flinke tijd mee bezig. Een tijdrovend proces dat vele malen sneller kan worden gedaan. Workbus Uitzendbureau helpt je hier graag bij. Op deze manier heb je minder zorgen én hou je meer tijd over voor andere relevante zaken.

 

Om erachter te komen welke kandidaat het beste bij jou als opdrachtgever past, zorgen wij ervoor dat wij alles over de persoon te weten te komen. Pas als wij zeker weten dat er een juiste match is, stellen wij deze aan je voor. Wij doen er alles aan om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

 

Mogen we jouw bedrijf ook helpen aan een juiste kandidaat? 

Nog niet overtuigd?

De voordelen van het samenwerken met een uitzendbureau op een rij:

E

De werkgever kan een beroep doen op vakmensen in een gespecialiseerde flexpool

E

De werkgever betaalt alleen de werkelijk gewerkte uren

E

De werkgever heeft geen loondoorbetalingsverplichting

E

De werkgever heeft geen administratieve lasten t.a.v. werving, selectie, verloning, afdrachten, etc.

E

De werkgever kan personeel flexibel inzetten, afhankelijk van de vraag.

E

De werkgever kan alle personeelszaken uitbesteden en zich richten op zijn kernactiviteit

E

Voldoet een uitzendkracht niet? Dan kan er snel vervanging worden ingezet

E

De werkgever heeft geen extra kosten bij ziekte

E

Zieke werknemers kunnen snel worden vervangen

Ervaringen van onze klanten

Betuwe Express is al jaren een trouwe klant van Workbus Uitzendbureau. Dhr. Albert Winnemuller vertelt over de noodzaak van flexibel zijn en weet waarom hij kan vertrouwen op de dienstverlening van het Workbus team en hun chauffeurs.

Transportbedrijven en dus ook busondernemingen moeten kunnen vertrouwen op de flexibiliteit die hun flexpartner biedt. Volgens Bart Janssen van TCR uit Duiven gaat het om “de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment.”

Intercedent Aart Krooneman van Workbus Uitzendbureau van de vestiging in Apeldoorn vertelt over de meerwaarde van een uitzendbureau, voor zowel buschauffeurs als voor busondernemingen.

Wij onderscheiden ons op de onderstaande punten:

ZEKERHEID
Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, hebben een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg en een verklaring WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid). We zijn ook opgenomen in het register Normering Arbeid en aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

LANDELIJKE DEKKING
Met 7 vestigingen in Nederland en een grote database en gespecialiseerde flexpools kunnen we de meest complexe opdrachten invullen. Indien nodig zetten we een van onze ‘flexhuizen’ in, of zoeken we woonruimte in de directe omgeving en leiden we specifiek op naar de wensen van de klant.

COMPLETE ONTZORGING
Wij bieden een dienstenpakket aan met uitzenden, werving en selectie en outplacement. Wij nemen u het personeelswerk uit handen, zodat u zich kunt richten op ‘vervoeren’.

SNELHEID
Wij zijn heel goed in ‘ad hoc’. Ook na kantoortijd draait onze dienstverlening door. Met onze 24 uursservice krijgt je altijd een intercedent aan de lijn die voor je aan de slag gaat. Ook ’s nachts.

SPECIALISATIE
Onze intercedenten hebben een achtergrond in de wereld van het personenvervoer. Ze (her)kennen de vraag van opdrachtgevers als geen ander. Iedereen wordt continu bijgeschoold, zodat de soms complexe wet- en regelgeving goed wordt toegepast.

ONLINE URENREGISTRATIE
Uren online registreren en automatisch verwerken? Dat kan in ons online (fact)urenportaal

Neem contact op met een van onze vestigingen

Apeldoorn

Stadhoudersmolenweg 70a
7317 AW Apeldoorn
Telefoon: 055 303 2130

Purmerend

Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
Telefoon: 0299 405 730

Bleiswijk

Briljantstraat 1
2665 NJ Bleiswijk
Telefoon: 010 310 6050

Roosendaal

Borchwerf 14
4704 RG Roosendaal
Telefoon: 0165 745 660

Groningen

Kieler Bocht 27-2
9723 JA Groningen
Telefoon: 050 305 3940

Venlo

Jan van Riebeeckweg 13
5928 LG Venlo
Telefoon: 077 399 8190

Oudehaske

Appelhof 2
8465 RX Oudehaske
Telefoon: 0513 674 300

Hoofdkantoor

Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
Telefoon: 0299 410 014